ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (11/10 – 16.00)

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν την Τετάρτη (11/10) στις 16.00, στη Μίκρα, στο πρώτο ντέρμπι Δικεφάλων της φετινής σεζόν. Και οι δύο ομάδες αναζητούν τους βαθμούς της επικράτησης σε ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων, στην 4η αγωνιστική της Handball Premier.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν τεθεί αντιμέτωποι 48 φορές στο Πρωτάθλημα, 24 φορές στην Αθήνα και 24 στη Θεσσαλονίκη, με την ΑΕΚ να μετρά 25 νίκες, τον ΠΑΟΚ 17, ενώ 6 αναμετρήσεις έληξαν δίχως νικητή. Στους αγώνες της Θεσσαλονίκης, η «Ένωση» έχει πανηγυρίσει 8 «διπλά», οι γηπεδούχοι 11 νίκες, ενώ 5 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει πετύχει 1288 (609 εκτός έδρας), ενώ ο ΠΑΟΚ 1254 (612 εντός έδρας).

Δηλώσεις:

Πάτρικ Μαρτίνοβιτς (παίκτης ΑΕΚ): «Με τον νέο προπονητή μπαίνουμε σε νέους ρυθμούς. Αναλύσαμε τον αντίπαλό μας καλά και τώρα πρέπει να μεταφέρουμε ό,τι μάθαμε στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ πως θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και σκληρό αμυντικά. Θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα με τους δύο πόντους».

Θανάσης Παπαζογλου (Παίκτης ΠΑΟΚ): Μετά την πρώτη μας νίκη στο Κιλκίς υποδεχόμαστε στην έδρα μας την ΑΕΚ και πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι μια αναμέτρηση που θα κριθεί στις άμυνες και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο».