Συνεχίζει με Χαλκίδη στο “τιμόνι” του ο Δούκας

Ο ΑΣΕ Δούκα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Χαλκίδη.

Αναλυτικά: “Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Χαλκίδη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 44χρονος κόουτς υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον Σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων, στον πάγκο του οποίου κάθεται από τον Μάρτιο του 2021. Είναι ο προπονητής με τον οποίο ο Δούκας εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία (2021-2022), αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (2022-2023) και συμμετείχε στο Final 4 του φετινού Κυπέλλου έχοντας παράλληλα αξιόλογες παρουσίες στο πρωτάθλημα της Handball Premier.

Οι δύο πλευρές λοιπόν, συνεχίζουν την κοινή τους πορεία για δύο ακόμα σεζόν «βαδίζοντας» ουσιαστικά προσηλωμένοι στην υλοποίηση του μακροπρόθεσμου πλάνου που είχαν θέσει από το καλοκαίρι του 2021.

Πάντα με την ίδια φιλοσοφία που διέπει τον Σύλλογο τις τελευταίες δεκαετίες και δίνοντας «χώρο» στα δικά του παιδιά, ο Δούκας αναμένεται να δημιουργήσει και για τη σεζόν 2024-2025 ένα άκρως νεανικό και ανταγωνιστικό σχήμα με τις επαφές και τις συζητήσεις με τους παίκτες να βρίσκονται προ των πυλών.

Στα πρώτα του λόγια ο Γιώργος Χαλκίδης μετά την ανανέωση της συνεργασίας του τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΑΣΕΔ, Κωστή Δούκα, τον Γενικό Αρχηγό του, Κωνσταντίνο Αλεξίου και τον Team Manager της ομάδας, Γρηγόρη Χατσατουριάν για την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας μας για τα επόμενα δύο χρόνια. Η εμπιστοσύνη, η πίστη και το όραμα είναι βασικές αρχές που διέπουν διαχρονικά τον ΑΣΕΔ και χαίρομαι που απόψεις μας και η φιλοσοφία μας ταυτίζονται και αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε μαζί. Ο Δούκας είναι ένας Σύλλογος που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, κάνει πρωταθλητισμό αναδεικνύοντας νέους αθλητές κυρίως από την ανάπτυξη του και στελεχώνει Εθνικές ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Στόχος μας είναι αυτό να συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, διάθεση και πάθος. Με πολλή αγάπη, γι’ αυτό που κάνουμε και με την ασταμάτητη στήριξη όλων, θα δουλέψουμε για να ζήσουμε ένδοξες ημέρες».