Την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου εξασφάλισε και μαθηματικά η Ισπανία ύστερα από τη νίκη της με 31-16 επί της Κροατίας, καθώς στη συγκομιδή της πρόσθεσε και τους 5 βαθμούς. Αν και οι Κροάτες προηγήθηκαν στην πρώτη περίοδο με 6-3, οι Ίβηρες με έξι συνεχόμενα γκολ, τα 3 εξ αυτών του Κάρλος Ντομίνγκεθ, πήραν τον πρώτο βαθμό του παιχνιδιού. Στο δεύτερο και τρίτο 15λεπτο ο ρυθμός των Ισπανών διατηρήθηκε στα ίδια υψηλά επίπεδα και δεν επέτρεψαν στους Κροάτες να αντιδράσουν.
ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ 31-16 (9-6, 12-5, 10-5)
ΙΣΠΑΝΙΑ (Σάντσες-Νιέβες Φερνάντεθ): Βιρουλέγιο, Μορένο, Γκάρι 3, Σάντα Κολόμα 2, Λάγκο Φερνάντεθ, Σεράνο Ροντρίγκεθ 6, Νίετο Μάρκος 2, Ντόμενεκ, Σαλγκάδο 1, Παρέρα 1, Φέρε 3, Ρεγκάρντ 1, Φερνάντεθ Ντε Μιγκέλ 4, Σαντς Ντε Νίκολας 1, Άλβαρεθ 7, Γκονζάλεθ
ΚΡΟΑΤΙΑ (Ματέι Μίσκοβιτς): Χέρτσεγκ, Μπάγιαν, Ζόβακ 1, Τσάπριτς 2, Ιβάνκοβιτς 2, Τσόσιτς, Μικούλιτσιτς 1, Κρούπιτς 1, Μολκ 1, Στάνιτς, Τσούλο, Ιβανίσεβιτς 4, Ντέμπελιτς 2, Μάτζντακ 1, Καλίνα, Τζούριτς
Διαιτητές: Σοβάλ, Βαχέ Δίλεπτες: 2-2, Πέναλτι: 2/2 – 4/5
Σάντσες-Νιέβες Φερνάντεθ (προπονητής Ισπανίας): «Είμαστε χαρούμενοι που καταλάβαμε την πρώτη θέση. Δουλέψαμε σκληρά και όλοι οι παίκτες ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν είμαι χαρούμενος μόνο για την απόδοση της ομάδας, αλλά και για τη νοοτροπία της. Η πρώτη περίοδος ήταν δυνατή, η Κροατία έπαιξε πολύ καλά, όμως εμείς μετά τη δεύτερη περίοδο συγκεντρωθήκαμε πάρα πολύ και κάναμε καλή δουλειά».
Ματεί Μίσκοβιτς (προπονητής Κροατίας): «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα της Ισπανίας κατά τη γνώμη μου είναι μια από τις καλύτερες του τουρνουά και πρώτα απ’όλα θέλω να τους συγχαρώ για το καλό παιχνίδι και τη νίκη. Την άξιζαν. Τα παιδιά μου όμως ξανά έδωσαν το 100% για να είναι ανταγωνιστικοί αλλά είναι ένα άθλημα. Σε κάποια παιχνίδια κερδίζεις σε άλλα χάνεις. Στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

