Στη Μπαρτσελόνα το νέο ταλέντο, Ντόμεν Μάκουτς

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αθλήματος και δεν έχει κλείσει ακόμα τα 20 χρόνια του. Ο 19χρονος (1/7/2000) Ντόμεν Μάκουτς που αγωνίζεται στην Τσέλιε, όπως φαίνεται θα μετακομίσει στην Καταλονία.

Στην Τσέλιε βρίσκεται από το 2016 και σκόραρε το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2017-2018.

Φέτος έχει σημειώσει 17 γκολ στα ευρωπαϊκά σαλόνια και έχει όλες τις περγαμηνές για να αξιοποιήσει τη μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Ακόμα, ο Μάκουτς δεν είναι ο μόνος αθλητής που από την Τσέλιε πηγαίνει στη Μπαρτσελόνα. Πριν μια δεκαετία τον ίδιο δρόμο είχε ακολουθήσει ο Λούκα Ζβιτσέι, αλλά ο Σιάρχει Ρουτένκα. Τέλος και ο Μπλαζ Γιανς θα παίξει με τα χρώματα των «μπλαουγκράνα» τη νέα σεζόν.

Πηγή: Handball-Planet