Αναχωρεί για την Ισπανία η Νέα Ιωνία

Για την Ισπανία αναχωρεί σήμερα (7/11) η ομάδα της Νέας Ιωνίας η οποία έχει στρέψει την προσοχή της στα δυο Ευρωπαϊκά παιχνίδια με την ATTICGO Bm Elche για τον 3ο γύρο του EHF European Cup.

ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ: «Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ»
Και οι δυο αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα της Ισπανικής ομάδας και η έμπειρη τερματοφύλακας, Μαγδα Κεπεσίδου μίλησε για το δύσκολο έργο που θα έχει η ομάδα της: «Γνωρίζουμε πως δύο παιχνίδια σε μια παραδοσιακά χαντμπολικη χώρα δεν θα είναι εύκολο έργο. Παρ’ ολα αυτά η Νεα Ιωνία ειναι φτιαγμένη για τα δύσκολα. Θα είναι σίγουρα δυο δυνατά παιχνίδια στα οποία θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας απέναντι σε αντίπαλο με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού απο αυτό που έχουμε συνηθίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο οποίος θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την εικόνα μας ακόμα περισσότερο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος μας».

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη (8/11) στις 19.30 (ώρα Ελλάδας) και το δεύτερο την Πέμπτη την ίδια ώρα.

Το αθηναϊκό συγκρότημα έχει προετοιμαστεί για τα δυο ματς και στόχος του είναι η πρόκριση στο 4ο γύρο του Ευρωπαϊκού θεσμού.