Μωραΐτης και Ασβεστάς στην Ανόρθωση

Ακόμη δύο Έλληνες προσθέτει στο ρόστερ της η ομάδα της Ανόρθωσης. Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζαραβίνα θα είναι ο Στέλιος Ασβεστάς και ο Μάριος Μωραΐτης. Οι δύο νεαροί αθλητές με πετυχημένες χρονιές στους συλλόγους τους, αποχαιρετούν το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο να βοηθήσουν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της κυπριακής ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας

Η SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοίνωσε την σύναψη συνεργασίας με δύο Έλληνες Διεθνείς Περιφερειακούς. 

Πρόκειται για τους Μάριο Μωραΐτη και τον Στέλιο Ασβεστά οι οποίοι την σεζόν 2019-2020 αγωνίζονταν στην ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΩΣ (έπαιξε στον Άρη Νίκαιας με υποσχετική) αντίστοιχα. 

Δυο νεαροί και ταλαντούχοι αθλητές με μεγάλες εμπειρίες στις ομάδες που αγωνίστηκαν και τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα της Αμμοχώστου.  

Η SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ συνεχίζει τον κύκλο ενίσχυσης του ρόστερ της με επιλογή ΝΕΑΡΩΝ, ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ και ΔΥΝΑΤΩΝ αθλητών με στόχο τη δημιουργία μιας νέας υπερδύναμης στο χώρο του Χαντμπολ για τα επόμενα χρόνια. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας-μεταγραφή- με τον Διεθνή Έλληνα Περιφερειακό @mwraitis_marios! Ο Μάριος Μωραίτης την σεζόν 2019-2020 αγωνίζονταν στην Πρωταθλητρια Ελλάδος ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ. Μάριε καλωσόρισες στην ομάδα μας. Πάμε μαζί για τεράστιες επιτυχίες. Γραφείο Τύπου Sabbianco Anorthosis Handball 🔵⚪️ #AnorthosisHC #handball #ΜόνοΚορυφή #γυρίσαμε_σελίδα #κτίζουμε_το_μέλλον #Cyprus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anorthosis Famagusta Handball (@anorthosishc) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας-μεταγραφή- με τον Διεθνή Έλληνα Περιφερειακό @asvestasstelios ! Ο Στέλιος Ασβεστάς την σεζόν 2019-2020 αγωνίζονταν στην ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς! Στέλιο καλωσόρισες στην ομάδα μας. Πάμε μαζί για τεράστιες επιτυχίες. Γραφείο Τύπου Sabbianco Anorthosis Handball 🔵⚪️ #AnorthosisHC #handball #ΜόνοΚορυφή #γυρίσαμε_σελίδα #κτίζουμε_το_μέλλον #Cyprus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anorthosis Famagusta Handball (@anorthosishc) στις