Στη Ρωσία για την ανατροπή η Δράμα

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα:

Στην Σταυρούπολη της Ρωσίας βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου ο Bianco Monte Δράμα 1986 εκπροσωπώντας για τρίτη φορά την Ελλάδα, αλλά και τη Δράμα, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Δραμινή αποστολή, μετά από ένα πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι έφτασε στην Ρωσία, μέσω Κωνσταντινούπολης, και πλέον προετοιμάζεται για το παιχνίδι απέναντι στην HC Victor για την πρόκριση στους 16 του EHF European Cup, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 14.00 ώρα Ελλάδος.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου περιελάμβανε προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, καθώς και παρακολούθηση βίντεο, κατά τη διάρκεια του οποίου το τεχνικό επιτελείο, Σάκης Βαλαβάνης και Σάββας Δεμερτζίδης, έδωσε τις τελευταίες οδηγίες ενόψει του παιχνιδιού. Νωρίτερα η αποστολή πραγματοποίησε μια σύντομη περιήγηση στην πανέμορφη Σταυρούπολη, όπου είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο. Λίγο πριν την προπόνηση όλη η αποστολή υποβλήθηκε σε PCR test και τα αποτελέσματα αναμένονται αύριο το πρωί.

Αποφασιστικότητα, θέληση και πάθος είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στους Δραμινούς, οι οποίοι θα τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό. Το έργο της ομάδας είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία, ότι ο στόχος της πρόκρισης δεν είναι ένα ανέφικτο όνειρο. Άλλωστε, στο ιστορικό παιχνίδι απέναντι στην HV Victor άπαντες στη Δραμινή αποστολή γνωρίζουν ότι θα έχουν, έστω και από μακριά, την στήριξη και τις ευχές των φιλάθλων τους, που στέκονται στο πλευρό της ομάδας.

Ο Biancco Monte Δράμα 1986 εύχεται σε όλους τους Δραμινούς χρόνια πολλά για την εορτή της Αγίας Βαρβάρας, Πολιούχου και Προστάτιδας της πόλης μας.